Spring naar inhoud

Wie zijn wij?

Wie , waarom en hoe werkt het?

Hieronder leg ik kort uit, wie ik ben en waarom ik dit opgezet heb. En hoe alles werkt.

Wie?
Ik ben Diana, getrouwd, woon in Ermelo en later slechthorend geworden door chronische oorontstekingen en zal uiteindelijk doof worden. Samen met mijn lieve man Stephan (die mij op de achtergrond helpt en ook niet in beeld wil)  heb ik dit bedacht en opgezet. Hij heeft bijvoorbeeld het logo met de 3D printer gemaakt.

Waarom?
Omdat er in Ermelo en omgeving, echt niets is, zoals een gebarencafé.
En voor veel mensen, waaronder ik zelf, de afstand best lastig kan zijn naar de andere gebarencafés. Volgens mij is de dichts bij zijnde ongeveer 30km weg misschien wel verder. Dat is niet lekker op de fiets of scootmobiel. Vandaar...

Lidmaatschap?
Nee, er is geen lidmaatschap en dus geen extra kosten aan verbonden.
Je bent dus tot niets verplicht. En dat is altijd fijn.
Entree is altijd gratis en de consumpties zijn altijd voor je eigen kosten.
Je maakt het zo duur als je zelf wilt.

Voor wie is het?
Het gebarencafé is er echt voor iedereen: doven, slechthorenden en  jazeker, ook horende!!
Ook al ken je geen gebarentaal, dan ben je ook echt 100% van harte welkom!
Iedereen is echt erg behulpzaam en ze zullen je altijd helpen!


Dit logo staat altijd op onze tafel, zodat je weet waar wij zijn!

Agenda
Kijk regelmatig in onze agenda. Zodat je niets mist.

Een lieve gebaargroet van ons
Team Gebarencafé Ermelo

Schrijf en tikfouten onder voorbehoud.